Glopoll in Sassenheim klaar voor de toekomst

Glopoll is importeur en exporteur van onder meer decoratieve artikelen zoals kunstbloemen, tafeldecoratie en kunststof potterie. Met een breed assortiment, concurrerende prijzen, kwaliteitsproducten, efficiënte werkwijze en snelle levering onderscheiden zij zich binnen de markt.

Goed licht is belangrijk om de producten in de showroom goed uit te lichten en is op kantoor essentieel om fit te blijven en vermoeidheidsverschijnselen te verminderen. Gekozen is voor microprismatische LED panelen, welke zorgen voor minder schittering. 3XL Light & Solar Solutions heeft een compleet programma LED panelen die een perfecte combinatie zijn van slim ontwerp, uitstekende prestaties en hoge betrouwbaarheid.

Met LED verlichting draagt Glopoll bij aan een flinke reductie van de CO2 uitstoot door een stroombesparing van meer dan 60%.

Ook Bruinink voorzien van LED

De dagen worden in een rap tempo korter en het belang van goed licht wordt zichtbaar duidelijker. De afgelopen week is ook bij hobbyspeciaalzaak Bruinink in Amsterdam LED verlichting geplaatst door 3XL Light & Solar Solutions. Bruinink is de grootste hobbyspeciaalzaak in de regio Amsterdam.